HALUZ 2006: Kto za to všetko mohol?

Starému pánovi Abrahámovi pri príprave jeho "prekvapenia pre dedičov" skromnou troškou do mlyna prispeli títo ľudia:

MišoF O sebe tu veľa písať nebudem, nepatrí sa. Tož ale pri pár šifrách môžete nájsť moje meno, a tak. A ešte blogy Prestona a Manuely. A pár iných vecí, veď si to viete predstaviť.
JanoS Spolu s MišoFom krstný otec celej Haluze, spoločná žiadosť o peniaze to celé začala. A pravdepodobne hlavný ideológ, dozerajúci na to, aby všetky informácie boli tam kde patria a nikde inde. Takisto väčšinu webdizajnu má na svedomí. No a samozrejme nejaké tie šifry a pred a na finále výdatné behanie po teréne.
Monika Pri pár ľuďoch sa dá povedať, že bez ních by Haluz nebola taká, aká bola. Pri Monike sa dá povedať, že bez nej by Haluz nebola vôbec. Takisto strávila nad Haluzou (prípravou aj vybavovaním) viac času ako by bolo zdravé. A keď príde reč na šifry, pamätáte ešte čiarové kódy a známky z online časti, či bludisko z terénu?
Julka Kopa originálnych nápadov na šifry (vrátane knižky s verneovkami), veľa z nich tak elegantných, že sme si "odložili" na terénnu časť. A ešte si pretrpela pár telefonátov a ciest do Rače kvôli vybaveniu štartu.
Kori Pamätné šifry s architektami a so šutrami. Počas finále ten milý hlások, ktorý vám prezradil nápovedu a vlial do ustatých tiel a hláv nové sily. Vďačíte jej aj za priestory cieľa a existenciu gulášu. A predovšetkým neuveriteľné blogy Cecilky, Filomény a najmilšej členky rodinky Lenky. Kori má proste talent :-)
Ellie Autorka všetkých tých krásnych rodinných obrázkov. A nesmieme zabudnúť na to, ako obetavo išla pomôcť rozniesť zadania po tom, ako sa až po príchode na Slovensko dozvedela, že pôjde do lesa :-)
Vlado Pár šifier, geocache v Tatrách, systém pre SMS info a hlavne auto na finále. Bez neho by sa finále rozhodne nezvládlo. Ehm. Alebo by Prahory párkrát čakali a vyhrali s omnoho menším náskokom :-)
Janka Pár "odborných" šifier (krasokorčuliarska a psychologická) a pomoc pri príprave finále.
Zirland Druhá z českých posíl má na svedomí celú tú šlychtu zledňice, ktorú ste si čítali pod menom Konrádov blog. A po príchode na Slovensko nejaké tie pomocné technické roznášaco-zberacie práce.
YoYo Výpomoc pri pár šifrách a tak, kde bolo práve treba. A akčná terénna spojka :-)
Ďakujeme aj betatesterom finálových úloh. Svojou troškou ku kvalite finále prispeli DankaF, Ňaňka a Buggo.