Prihlásenie tímu:
Login: Heslo:

Výuka nových kadetov

V prvom rade by sme vám chceli predstaviť osadenstvo centrály, s ktorým budete pri svojej činnosti prichádzať do styku.

Tadeáš Strelnický. Po skončení gymnázia a dvoch ročníkoch na ekonómii začal Tadeáš svoju kariéru ako súkromný detektív. V roku 2002 ho oslovil Mr. Pinkerton s ponukou založiť a viesť agentúru, ktorá by bola schopná rozriešiť aj tie najťažšie záhady, ktoré trápia ľudstvo. Ak sa rozhodnete v agentúre pracovať, Tadeáš bude aj vašim šéfom. Budete spolu dobre vychádzať ...
Pavol Diviš. Vyštudovaný matfyzák. Ako študent štvrtého ročníka sa preslávil napísaním programu na zoomovanie digitálnych fotografii. Jeho program, ktorý je schopný digitálnu fotografiu takmer ľubovoľne zväčšiť a zaostriť na ľubovoľné miesto na nej, je dodnes používaný po celom svete, ba dokonca vystupoval aj v mnohých filmoch. Paliho zvyčajne nájdete zalezeného v agentúrnom výpočťáku, a to obzvlášť v hodinách, kedy by ste tam nikoho nečakali.
Alexandra Pokrová. Absolventka Prírodovedeckej fakulty UK (magistra z chémie a zároveň s tým bakalárka z biológie). V našej agentúre má na starosti laboratórium spracúvajúce dôkazové materiály. Povráva sa o nej, že dokáže získať odtlačok prsta aj z použitého toaletného papiera. Nevieme, či je to pravda, ale Saša je rozhodne je dosť trhlá na to, aby sa o to pokúsila.