Haluz 2006: Fotky od Ellie

  Ellie umiestňuje šifru na Vydrici. JanoS a Zirland v teréne. Pri smetiaku neďaleko pomníka. Šifra umiestnená. Pomník poľovníka Haluzického.  

  V zákulisí amfiteátru. Prvé prípravy na štart. Vzniká stolík na registráciu. YoYo s káblom.  

  Tušímže tím 04 ww oleď. Ďalší účastníci. Ešteže máme gumené rukavice. Julka a JanoS. Vážime prvý kameň.  

  Farbíme kameň. Žiadne podvrhy nebudú! Tím Ďalší kameň do zbierky. Hrunograbná bufda. A3N a Monika so sprejom.  

  Jeníčci. Martina z Prahor dostáva objednané slovenské SIM karty. Šuter. Čokoládka s bukvami. Zlý človek.  

  Všetci zlí lidé. Pomaly začíname. Vítame vás... ... na finále. V popredí víla Amálka a jej rozprávkové bytosti.  

  Monika a YoYo. Ústřední topení, tím orientačních bežců. MišoFov chrbát, Zirland a Prahory. Prahory na odchode. Zapamätajte si ich chrbty, ani len tie už moc neuvidíte. Jeníčci nad prvou šifrou.  

  Ústřední topení už tiež balí. Vlado, Zirland a prvé SMSky. Tri hodinky ráno, Prahory v cieli. Hľadia na zoznam (úloha 13.5). A už s produktom vynálezu v rukách...  

  ... a na krkoch... ... a aj vymotať sa von je problém :-) Čokoláda by bola, ktorú hru chceme? No ja neviem. Jeníčci šťastne v cieli.  

  Pääjohtaja nad gulášikom. Ellie, šifra 12 a klavír. Rôzni účastníci čakajúci na jedlo. Jeníčci, JanoS a Zirland v družnej debate. Vyrobený veniec číslo 2 pre Jeníčkov.  

  Pozrite aký pekný. Hádajte, čo vás ešte čaká? Presne tak. Všetci doň! A vyberte si hru. Najlepšie sú aj tak Želvičky. Zaspávajúca Julka a kopa účastníkov.  

  Kozmická smola a Pääjohtaja. Kori a pár Jeníčkov. Pääjohtaja s vyhranou hrou. Hra, čokoláda a pivečko po guláši, zaslúžená odmena. Log z nápovedy.  

  Jeníčci s výhrami. Šifrovanie nie je jediný talent Jeníčkov.  

created by igal with modified templates