Haluz 2006: Fotky od Vlada (a YoYa)

  Obecenstvo v amfiteátri. Organizátori v plnom počte. A keďže sme takí krásni, tak ešte raz. Ešte je priskoro na štart. Aj na nárek. Technika v akcii.  

  JanoS obveseľuje tímy. Koniec hádzania frisbee. Ellie a Monika, každá so svojou zbraňou.  

  Monika v akcii. Tím A3N pri registrácii. Označené tímové šutre. Tímy mieria k voľným lavičkám.  

  A je ich vcelku dosť. Aj tímov, aj lavičiek. Prahory++. Ústřední šutr. Šuter len tak. Detail pre fajnšmekrov.  

  Čokoláda s bukvami. Zle odfotená, bukvy nevidno. Pozrite u Ellie. Rozprávkové bytosti a vpravo víla Amálka. MišoF pri sťažni vyzerá nové tímy. Maják (ten v strede) je vraj úžasný. Vpravo džentlmen, vľavo slečna s dvoma karimatkami (aj džentlmenovou).  

  Zapĺňa sa, žeby sme pomaly začali? Aj kamene už sú všetky označené. Stena v amfíku. Klince na klincoch... ... a na nich ešte vrstva klincov. Klinec zblízka.  

  Zlý šutr (TM). Registrácia už bez práce. Sedíme a čakáme. DankaF, jeden z (ne)dobrovoľných testerov finále. Foťáková prestrelka.  

  Cvak. Zlí lidé. Ešte nezačíname, MišoF ešte nevyliezol na pódium. Sprostá automatika vetroň nevidí. Sedem orgov. Vidíte všetkých?  

  Štart sa blíži. Čo im treba všetko povedať? Lepší vetroň. Ešte raz. Nedočkavé obecenstvo.  

  MišoF s mikrofónom, začína sa. Vitajte nám. Vynález bude. Zmení svet. Nezaškodilo by viac spánku.  

  Pekne hovorí. Neunikne ani slovo, čo keby bolo dôležité? Tímy už pekne rozsadené čakajú na štart. Zlí lidé. Jeníčci pri stĺpe.  

  Vpredu v strede ústřední topení a Ústřední topení. Zvyšok pelotónu... ... počúva úvod. Vľavo Jééj:) halušky pre zemepánov, vpravo reprezentácia A3netu. Úvodné slovo pokračuje.  

  A tímy stále baví počúvať. Aj organizátorky baví počúvať. Hlboko nad vecou. Ešte raz obecenstvo. WSX, posledný súťažiaci na štarte. (Pri odchode sme stretli ešte jedného, čo štart nestihol.)  

  Hrunograbná bufda. Zlí lidé. Ústřední topení, vzadu Tom a Martina z Prahor. Pre veľký úspech ešte raz. Tom, Martina a odmena za tri riadky.  

  Už nie je priskoro na kofolu a sladkosti. A začíname. Ústřední topení a prvá šifra. Detail ich verzie zadania. Prahory to majú ľahké. Pääjohtaja má asi polovicu písmen.  

  Ešte je priskoro na odchod. Let the kapor keep waiting for new letters. P.and.F, bývalé Dedkove palacinky 04 ww oleď Zlí lidé s požičanou mapou.  

  Jeníčci sa radia. Prahorám už je takmer všetko jasné. Amálke a rozprávkovým bytostiam ešte nie. A aj M^2 E^2 a JohnNy ešte myslia. Dark Princess of Umbar vlastnejším menom Alla.  

  Kozmická smola, prípadne Zvyšok poradia súcití. Jééj, Halušky a Zemepáni dokopy. A3N, informatici z átriákov (osud zdieľaný zopár orgami). Hlboko nad šifrou. Ťažká technika na ľahkú šifru.  

  Hrunograbná bufda sa vracia z nesprávnej modrej. Tímy miznú rôznymi smermi, podľa toho, kto sa ako vyzná v krajine a mape. Ísť doľava je lepšie. Ešte raz pohľad na vracajúcu sa Bufdu. Účastnícke poplatky. Ešte raz účastnícke poplatky.  

  Tu už lepšie vidieť displej. Detail displeja. Tím v lese, okolie druhého stanovišťa. Kapor na lúke pod neexistujúcim vlekom. Veselo po modrej ďalej.  

  Iní na tom istom mieste radšej konzultujú mapu. A3N so zadaním druhej šifry. Čas na oddych. Pääjohtaja in action. Inkriminovaný mostík.  

  Tu niekde to musí byť! Zvyšok poradia rieši logické úlohy. Víla Amálka skúša na logické úlohy nedeterminizmus. Jeníčci si našli stôl. (ME)^2 ešte neobjavili krásu karimatky.  

  Zlí lidé sa netvária nadšene. Ale riešia. Dedkove palacinky. Hrunograbná bufda kempí a rieši. Už pomaly v lese aj blesk treba. By ste mali vidieť, koľko YoYovych fotiek bolo rozmazaných.  

  Jeníčci pokračujú ďalej. Dedkove palacinky na ceste. A ďalšie tímy nasledujú. Pääjohtaja. Pääjohtaja sa blíži.  

  Obsadený altánok pri odbočke ku pomníku. Ešte je priskoro na nápovedu. Pääjohtaja a zoznam slovenských slov. Miest na sedenie sa v okolitých lesoch dá nájsť milión. A môže sa lúštiť.  

  Amálka v altánku. Bufda prekladá. Tu budeme dlho, radšej vybalíme. Kde že je ten pomník? Svetlo na konci tunela.  

  Dobrá čelovka nie je zlá. Zvyšok poradia tiež už svieti. Ešte je priskoro na východ slnka, svietiť veru treba. A nie že pôjdete na Dračí hrádok, to by už bol čas na nárek! Zvyšok poradia hľadí na varovný text o hrádku.  

  Jeníčkom farebné šifry nesadli, ale snažia sa. Fínsky znejúci tím Pääjohtaja. P.and.F Jééj, mapa. Vysmiate rozprávkové bytosti sa (ne)flákajú.  

  Nejaké tie M a E aspoň na druhú. Dojedená treska, dopité, už len dolúštiť! Áááá, neblýskaj, vidím biely štvorček! Svietiť treba. Ale do foťáku s bleskom moc nepomáha. A už v cieli, JanoS a veniec pre Prahory.  

  Prahory dostávajú veniec. Päť Prahôr a jeden veniec z čokolády. To že si máme dať na krk? Všetci? No skúsime...  

  Oko mám hore! Lepšie to nebude... Uff, prežil to bez ujmy... aj my... Ešte niečo? Vyberáme si hru. Puzzle? Chceme puzzle?  

  Niagaru znám... Vyhrala to Alhambra. Prahory v cieli. Martina s cenami. Ešte raz celý víťazný tím.  

  Monika a druhý veniec. Monika, Zir, a ešte stále druhý veniec. Prečo je dobré mať len štvorčlenný tím. (Druhý dôvod je že každému ostane viac čokolády.) Jeníčci si ešte idú vyberať hru.  

  Zostali ešte štyri možnosti. No čo s nimi? Pán osvietený :-) Pääjohtaja so zaslúženým pivkom po dobrom výkone a lepšom guláši. A výhra, pre nich už nie ako veniec, ale len obyčajná igelitka.  

  Jeníčci a ich vybratá hra. Pääjohtaja a ich vybratá hra. To isté, len širšie úsmevy :-) Pravá nefalšovaná radosť. Takáto pekná puzzle zostala... pre tím Ešte je priskoro na nárek, ktorý dokončil hru chvíľu po termíne.  

  Ešte je priskoro na koniec, ale už sa blíži. V popredí špecialita: nugátový krém a sezamové tyčinky.  

created by igal with modified templates