Úloha: f04-farma

Autor(i): nápad+zvery Julka, text MišoF

zadanie :: hint(y) :: riešenie :: diskusia


častímfeedback
9.10.2006 11:35:17(anonym)Ivo C. (Prahory): Na rozcestí značek Biely kriz svačíme. Tom mezitím běží pro šifru. Zdá se nám totiž krajně nepravděpodobné, že by cesta pokračovala po žluté na sever. Tom je za necelých 20 minut zpátky, vydýchává, my si čteme text. Pěkná slohovka. Zkusmo vypisuji příslušná písmenka ze zvířat, vychází to sice nesmysluplně, ale střídání samohlásek a souhlásek je nadějné. Mj. vychází koncovka -ICA . Co jsme ještě nepoužili? Aha, farma nebude fungovat bez samců. A řešení je na světě. Hřeje mě u srdce podíl na rozluštění. Přeci jen nebudu (jak jsem se bál) jen nosič:) Subjektivní hodnocení (Ivo C.): obtížnost 5/10, nápad 7/10.
9.10.2006 14:06:26JeníčciTak už vím, proč jsme tady Prahory ani nepotkali, bylo mi to divné. My cestu neextrapolujeme, takže jsme šli až k šifře, taky jsme tam měli lavičky a stůl. Mimochodem, trasa byla perfektní, v terénu i ve městě bylo laviček a stolů více než obvykle. Princip jasný, k několika slovům bychom rádi využili našeho slovenského poradce na telefonu. Bohužel široko daleko žádný signál, tak jsme to nějak zbastlili sami.
9.10.2006 19:10:04ustredni topeni(Jirka) Prece nedaji takovou vracecku...tak jsme tam sli vsichni a ja akorat bezel napred. I to ze nevidime Prahory s cca 20 min naskokem dokazuje ze se jde dal. Sifra takova "hezoucka", pul hodiny hledani dalsiho stanoviste uz tak hezke nebylo (a to jeste bylo svetlo)
9.10.2006 23:46:51(anonym)zly lide, tribon - tahle sifra nas taky tak nejak napadla na prvni pokus [pak jeste ta po ni a tim to koncilo], mnohem horsi to bylo najit a pak vyndat