Chip??

Tak mi dnes prišla pošta zo Slovenska, od sesterky Lenky. A v nej akýsi chip. Vraj to mal dedo pod kožou na zápästí, či čo. Nechápem príliš, že načo. Veď bez zdroja energie a nezapojené to nič nemohlo rátať. Ale hračka je to celkom fajn. Takto vyzerá (po asi 10-násobnom zväčšení):

Pripojil som ho ku môjmu servru. Ak sa s ním chcete niekto hrať, zbúchal som taký jednoduchý interfejs.

-- Preston 26 Sep 06 6:34 pm
Právnici a sendviče
Prídu dvaja právnici do reštaurácie, každý z nich siahne do tašky a vytiahne si svoj sendvič, ktorý si priniesol.
Zastaví sa pri nich servírka a vraví: "Páni, ale tu predsa nemôžete konzumovať svoje potraviny!"
Právnici pokrčili plecami a vymenili si sendviče.
-- Preston 11 Sep 06 11:55 pm
Pohreb právnika

Už dávno som tu nemal nič, čo by povzbudilo bračeka Owena do ďalšieho štúdia. Tak som zase raz vybral jeden pekný motivačný. Pekne študuj, Owen, a rob Ivone a Jordanovi radosť. (To akože našim rodičom. Keď sme boli teens, bol tu práve taký "local custom" hovoriť rodičom krstným menom, a nejak nám to zostalo. Ale o tom inokedy.)

 

Umrel chudobný právnik, nemal príbuzných, a tak sa jeho kolegovia rozhodli spraviť zbierku a usporiadať mu za vyzbierané peniaze slušný pohreb. Prišli takto aj za sudcom Johnsonom a pýtajú sa ho "nedarujete nám dolár na pohreb právnika?". Sudca siahol do penaženky a hovorí: "Len dolár? Tu máte desať, a pochovajte ešte deväť ďalších!"

-- Preston 31 Aug 06 5:15 am
Konečne!

Konečne, konečne, KONEČNE som vymyslel tie šípky. Uff. Nechápem, ako to, že mi to nedošlo skôr, keď je to tak do očí bijúce až hrôza. Rozbehol som sa von a na každom kroku šípka. Veď je to úplne jasné, nie? Phew, ale som fakt rád, že to mám za sebou, minule sa mi o tých šípkach už aj snívalo... a také bludiskové nočné mory teda nie sú nič príjemné. Trust me on this one.

Mno, idem spať, o chvíľu už aj tak svitá.

-- Preston 23 Aug 06 10:13 am
Právnický detektor lži
Ako spoznáte, že právnik práve klame?
Hýbu sa mu pery...
-- Preston 23 Aug 06 10:00 am
Neuveritelne

(Ospravedlnte nedostatok diakritiky, sedim prave za public compom, co nema SK klavesnicu.)

Ako to len ti ludia robia? Ked to cele zacalo, mal som dojem, ze to bude hracka. Ale konkurencia je zo dna na den tazsia. Akoze, sedim nad tymi ulohami cim dalej, tym castejsie a viac, ale len horko tazko sa mi dari drzat krok so spickou tabulky. Su ostatni taki dobri, ze kuknu a vidia? Alebo nad tym aj oni travia tolko casu?

No, neviem. Uvidime. Ale zatial to rozhodne vzdat nemienim! Nove ulohy, uz idem!

-- Preston 14 Aug 06 12:14 am
Právnická verzia MS Word

Tento sa mi nechce prekladať, takže radšej v origináli:
Have you heard about the lawyers' word processor? No matter what font you select, everything comes out in fine print.

-- Preston 06 Aug 06 10:00 pm
Čo nám zanechal Abrahám?

Je len jeden spôsob, ako to zistiť – riešiť úlohy, ktoré nachystal. Zatiaľ neboli také ťažké... Šípky príliš netuším, ale musí to byť niečo trapne ľahké. Kraso naopak – presne viem, čo treba, len zohnať niekoho, kto rozozná axel od toeloopu! Divím sa, že zoznam nedalo viac ľudí.

No čo, aspoň mám čo robiť cez prázdniny. Som zvedavý, čo spraví zvyšok rodiny: Budú tiež riešiť? Alebo sa len tak pozerať, ako niekto cudzí berie Abrahámovo dedičstvo? Možno si niekto dokonca najme tím profesionálov, ktovie :-) Nuž, uvidíme. Aj tak by bola sranda, keby som to dedičstvo vyhral, no nie?

-- Preston 05 Aug 06 10:20 pm
Právnik, tiger a kobra
Predstavte si, že ste zavretí v miestnosti s právnikom, hladným bengálskym tigrom a indickou kobrou. Máte revolver s dvoma nábojmi. Čo máte spravíť?

...
Zastreliť právnika.
Pre istotu dvakrát.
-- Preston 29 Jul 06 12:01 am
Ešte šesť týždňov prázdnin
Fall Term mi začína až piateho septembra. Teda, First Day of Classes je šiesteho, ale už piateho ráno musím byť v škole. To by ma zaujímalo, čo budem dovtedy robiť. Mohol by som ukecať našich, nech ideme niekedy v auguste pozrieť rodinu do Európy. Alebo si nájsť nejaký summer job, aj keď na to je už dosť neskoro. A to by som nesmel byť taký lenivý. Nuda.
-- Preston 25 Jul 06 11:00 pm
Právnik a 2+2
Pýtali sa právnika: "Koľko je 2+2?" Právnik vyskočil z kresla, zatiahol hrubé závesy, zamkol dvere na kancelárii, stlmil svetlo, prisunul si kreslo bližšie a ticho sa opýtal: "A koľko tvrdí naša strana, že to je?"
-- Preston 19 Jul 06 9:13 pm
MIT vs. Harvard
Na MIT máme takú tradíciu: robiť hacky. Najslávnejšie boli napríklad keď na strechu Great Dome umiestnili policajné auto, zmenili nápis v Lobby 7, uvítali viceprezidenta Ala Gora hrou Buzzword Bingo, a samozrejme občas vyviedli niečo zlé Harvardu.
Ak by ste nevedeli, Harvard je od nás len kus, za mostom. A chodia tam samí... ehm. Právnici. Aj môj brat Owen. Jeden by neveril, ako sa bratia môžu líšiť.
-- Preston 15 Jul 06 5:14 pm
Právnik a piesok
Čo máte, keď máte právnika po krk zahrabaného v piesku?

...
Málo piesku.
-- Preston 14 Jul 06 4:23 pm
Test
New blog. Blog new.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
If I'll see this text, everything had worked.
-- Preston 04 Jul 06 1:23 am