Stretko s Natáliou

Dneska mám poobednú smenu a Lenka ešte spí, takže mám voľný počítač. Uvedomil som si, že som zabudol včera napísať to najdôležitejšie (a Lena mi stále čumela cez plece). Vo štvrtok som totiž mal rande s Natálkou!!

Poobede sme sa stretli na Poštovej a pretože pražilo slnko, rozhodli sme sa ísť do Auparku. Prechádzali sme sa po obchodoch s kozmetikou a handrami a tiež s elektronikou a kecali sme. Pozval som ju do Mekáča na veľké menu, ale ona že bude len šalát Country, že drží líniu. A tu ona má teda výstavnú! Pekne je štíhla a prsia slušné, žiadne lentilky pod kobercom. A potom sme boli v kine na Supermana. Keď zhasli, chytil som ju za ruku, bolo to moc romantické. Stále mi vravela, že som tiež ako Superman, tie svaly a tiež taký zlatý a citlivý. Povedal som jej, že ona je moja Lois - začala sa smiať. Keď sa smeje, vyzerá ešte krásnejšia.

Po kine sme sa šli ešte prejsť von, pretože už slnko začalo zapadať. Sadli sme si na lavičku v Sade Janka Kráľa a Natálka mi rozprávala, aká to bola u babičky otrava. Skoro mi to prišlo, ako by poznala tetu Cecíliu, pretože u tej je to úplne rovnaké. Pri tom kecaní si zapálila cigaretu a tiež mi ponúkla. S cigou vyzerala ešte viac sexy, ale keď som si predstavil, čo by mi mama urobila, keby zistila, že som fajčil, radšej som to odmietol. Keď sa začalo stmievať, rozhodli sme sa ísť domov. Na rozlúčku mi dala pusu na líce a so slovami "Tak zas niekedy" odišla. Tak to znamená, že so mnou chce tiež chodiť!!

-- Norbert 22.8.2006 09:48
Peklo na zemi
Využívam jedinečnú šancu dostať sa k počítaču. Na Markíze dávajú nejaký kriminálny film Bozk vdovy, takže sa na to Lenin pozerá. Ona má ráda napätie - našťastie pre mňa. Vážne by sme potrebovali ďalší počítač, aby sme sa nemuseli hádať o tento jeden. Lenže naši nám ho nekúpia. A zakaždým, keď som chcel k počítaču, tak tu sedela ONA! Celý deň som bol v práci a mohla tu kľudne byť. Ale to nie, ona sa musela hrabať na povale. A večer, keď som sa vrátil, tak zrovna mala najviac práce vždy na počítači.

Posledné dva týždne to bolo peklo na zemi. Začalo to tým telefonátom Cecilky, to už som spomínal. O tom, čo sa potom dialo už písala na blogu Lenka. Najviac som bol naštvaný, pretože som bol dohodnutý s Natáliou a tá sa mi nemohla dovolať. Potom mi samozrejme napísala SMSku a podľa jej obsahu tým nadšená nebola. Myslel som, že sa potom ešte stretneme na chate, ale to by som sa musel dostať k počítaču prvý. A vôbec to bola strašná nuda, pretože sa nedalo nič robiť vonku, jak stále pršalo a Konrád odišiel do Nemecka. Hovoril, že sa ešte vráti, ale nevieme kedy. Tak bez Konráda to tu už je úplný koniec...
-- Norbert 21.8.2006 21:50
Tetka volala
Bol som na dnešok dohodnutý s Natáliou, že mi od babičky zavolá, takže keď ráno u nás zazvonil telefón, hneď som ho aj zdvihol. Lenže ona to bola tá vykopávka tetka Cecília! Na dnešné popoludnie nás všetkých pozvala k sebe na návštevu. Ty jo, u nej je vždycky zábava jak na pohrebe... Dúfam, že sa s Konrádom nejak zabavíme.
-- Norbert 5.8.2006 11:15
Šiel by som na výlet
Lena teraz stále obsadzuje komp, takže ani hry nemôžem hrať a v telke dávajú samé telenovely. Vcelku sa nudím. Napísal som Natálii, ale odpísala, že teraz nemôže, pretože musela ísť k babičke do Zvolena. Budem musieť ukecať Konráda, aby sme šli niekam na výlet. Mohli by sme ísť napríklad do Viedne, tam už som dlho nebol. Naviac s Konrádom to určite bude skvelé.
-- Norbert 30.7.2006 16:42
Kantrstrajk s Konym
Lena večer nejak prekvapivo skoro skončila na počítači, takže som o desiatej už mal voľno. Zavolal som Konrádovi a dohodli sme sa, že dáme LAN v Counterstrike. Musel som si to pustiť do sluchátok, aby sa zasa niekto nesťažoval, ale to vôbec nevadilo. Kúpil som si dosť dobré nové sluchátka.

Konrád chcel hrať jedine za nemcov, takže sme nakoniec museli hrať Enemy Territory...urobili sme s Konym tím a hrali sme spolu ako Bonnie a Clyde. Jeden bez druhého sme sa nepohli a navzájom sme sa kryli. Asi o tretej ráno tam ku Konrádovi vbehla Cecilka a vyhnala ho spať, tak sme museli skončiť. Tí starí ľudia vôbec nemajú pochopenie pre potreby moderných mladých ľudí.
-- Norbert 24.7.2006 03:26
Zoznámenie
Dneska dávali večer v televízii nejaký romantický film, takže Lena ani neprotestovala, že som si dneska večer zabral počítač. Najprv som si len tak surfoval a pozeral nejaké fotky (už som vám písal, že mám super skript, ktorý zmaže históriu a cookies a všetky uložené súbory, aby nikto nevedel, čo si pozeráte?) a potom som zašiel na chat. Bolo tam pár ľudí v miestnosti Zoznamka a tak sme pokecali.

A potom prišla ona! Pozdravil som do Šepkania a ona mi odpovedala. Chvíľu sme kecali tak o všetkom a potom sme sa teda začali zoznamovať. Ukázalo sa, že je tiež z Bratislavy, má šestnásť a volá sa Natália. No to je náhoda! Poslala mi aj fotku a ja som jej poslal svoju. Vravela, že sa jej páčim a pochválila mi briadku. Nie jak ségra, ktorá sa mi smeje, že vyzerám, akoby mi vypli prúd pri holení.

Vymenili sme si čísla a dohodli sme sa, že sa niekedy stretneme. Už sa nemôžem dočkať.
-- Norbert 21.7.2006 23:36
Teplo
Všetci sa stále sťažujú, aké je vonku teplo. Ak by ste chceli vedieť môj názor, tak mne to vôôôbec nevadí. Práve naopak. Cez deň som na brigáde v Hypernove a tam stojím kus od chladiaceho boxu, takže je tam príjemne. Okolo mňa občas prejde nejaká mladá štíhla kočka, radosť sa pozerať. A vonku na uliciach samé hlboké výstrihy, mini-minisukne a občas aj nejaká buchta bez podprsenky. Je pravda, že sa poodhaľujú aj niektoré, ktoré by ani nemuseli, holt im chýba tá súdnosť.

Tiež ten hic ženie pekné babenky na kúpalisko. To si potom stačí ľahnúť na deku a pozorovať pekne odspoda kočky, čo chodia okolo. Je jasné, že najviac sa na teplo sťažujú dôchodcovia. Tie babky už sa do plaviek nevlezú a dedkovia na kúpaliská tiež nechodia. Ešte že tak!
-- Norbert 20.7.2006 14:12
Baby na kúpalisku
Pred chvíľou som sa vrátil z kúpaliska. Celkom obstojné kusy sa tam vyskytli. Žiadne rozsedené zadky, všetky pekne pevné, vyšportované. Konrád bol tiež spokojný. Vravel, že na Slovensku sú omnoho krajšie baby ako v Nemecku. Tak to je super.
-- Norbert 18.7.2006 20:19
Zľavy v letáku
Dneska som mal v práci rannú smenu od ôsmej do druhej. Hneď ráno sa z autobusu vyhrnulo hádam sto dôchodcov a stepovali pred zamknutou Hypernovou. V letáku totiž zlacnili nové zemiaky o dvadsať percent a šalátovú uhorku o pätnásť. Všetci asi mali strach, že na nich nevyjde. Babky sa bili o tie šalátovky (zaujímalo by ma, načo ich potrebovali toľko), tĺkli sa kabelami a odstrkovali sa navzájom vozíkmi.

Zábava to bola len do tej doby, kým si vybrali. Potom sa všetci nahrnuli ku mne a bili sa o to, komu to zvážim najskôr. Nadávali si, predbiehali sa a dokonca na mňa hulákali, aby som sa venoval práve im prednostne. Sú tam štyri váhy a ja mám hádam len dve ruky! Na poludnie, keď sa to ukľudnilo, na zemi pri regáloch ostal bordel jak po výbuchu bomby. Na zemi rozšlapané rajčiny, pošlapaný šalát a suchá hlina od zemiakov. Tak ten šalát som pozbieral do regálu (no a čo?), ale ten zvyšok, povedal vedúci, že musím umyť. Budem mu musieť povedať, aby mi zvýšil plat, keď robím aj upratovačku.

Za chvíľu by sa po mňa mal staviť Konrád a vyrazíme niekam von. Doma je ajtak nuda a ešte naviac je tu Lena, takže by som tu nemal kľud na nič. Idem si pripraviť opaľovací krém a počkám na Konyho.
-- Norbert 18.7.2006 15:13
Brigáda
Na svete nieje žiadna spravodlivosť. Matka mi povedala, že keď si nenájdem brigádu, že mi nebudú dávať žiadne vreckové. A pritom Lena je doma a nikam nemusí!! Našiel som si fleka v Hypernove. Dneska som tam bol prvý raz a oni ma vrazili do zeleniny vážiť babkám sáčky s rajčinami. Fakof! Dúfam, že ma tam nikto z kamošov nevidel, lebo to už by som nemohol vyliezť na ulicu nikdy.

A jako tie prachy potrebujem, musím si kúpiť nový mobil. Ten starý je minuloročný model a to je dosť trápne ho niekde vyťahovať na verejnosti. Zajtra som dohodnutý s Konrádom, že pôjdeme na kúpalisko na Búdkovej.
-- Norbert 17.7.2006 21:18
Konrád prišiel
Včera večer konečne prišiel bratranec Konrád. Úplne som čumel, jaké má totálne kúl fáro! BMW Kabrio! A červené!! A doviezol mi nových Rammsteinov. Pustil som si to doma na plné pecky a hneď nabehla Lena a začala nadávať. To je u nej klasika. Jej vadí, aj keď hrám CounterStrikea, ževraj to mám moc nahlas a tá streľba že plaší fretku. Tu sa vôbec nedá bývať.
-- Norbert 15.7.2006 13:52
Ponorková choroba
Zdar všetci. Volám sa Norbert a tento rok som odmaturoval. Bývam s rodičmi a so sestrou a s jej fretkou. Peklo na zemi. Ľutujem toho, kto bude s Lenou bývať, to sa fakt nedá. Našťastie zajtra príde z Nemecka bratranček Konrád, tak dúfam, že vypadnem z tohto cirkusu.
-- Norbert 13.7.2006 09:38