Pekne, teplo, jako že dosť pohodka

Že čaute ludia!
Som sa moc neozývala, lebo asi ste si všimli, že vonku je zas pekne, ne, no a ja teraz chodim vela von. Som čítala, že slnko čo už tak nepeče pôsobí blahodárne ma cele telo, ne, šak to sa vie. A vobec, okrem toho chodim von občas s kamošom Novozámčanom. Zlatý je. Ty kokso a jak chodím na tú autoškolu, že v rámci zvyšovania svojej kvalifikácie (jako dosť dobre to znie, ne?) tak idem akože na trenažér koncom týždňa. Tak jako to som zvedavá. On keď Kony jazdil, tak to vyzeralo hnusne jednoducho, ne, ale tak ja neviem či mi to pojde. Aj Novozámčan chcel, aby som chvílu šoférovala jeho auto, na takej opustenejšej ceste jako, ale som to nevydržala dlho, šak to je strašne velké jak hovado. No a potom mi to zdochlo, ale naštastie Novozámčan povedal, že mu to nevadí. Ty jo ale tá Konyho kára by sa zišla. Tak je pekne že je mi lúto že tu ten kabriolet nemá. A vôbec, nejak dlho tam kvasí v tom Nemecku či v jakej paži to je. Šak povedal, že sa vráti, ne, no tak jako tým mrňavým deťom začal už školský rok, tak ja neviem de trčí. Ale mohol by mi niečo doniesť, sa nemože vyhovoriť, že nestihol kúpiť nič, keď tam bol tak dlho.
Ježiš jak som spomínala ten blahodárny účinok slnka, tak jako toto vám musím napísať. Mi neska volala Lenka, že či nechcem polystyrenovú hlavu. Ty kokso a jako načo? Šak nenosím parochňu, ne? A vobec, matka má. Jako zišlo by sa Lenke trochu toho slnka, furt je v tom strelenom baráku a loví tam sprosté krámy. Fakt jako už jej trochu zašibáva, mám pocit. Ale hovorila mi aj, že našla úvé lampu (Uwe Jurgens lampu, hehehe), to je taká tá, čo mi vždycky svietia biele veci v Sparxe na diske. Tú som chcela, ale Lenka povedala, že je na baterky, a nie do zástrčky, tak a to jako nejaké duracelly sa mi do toho teda furt kupovať nechce. Ale dosť cool by vyzerala moja izba jako s tým večer, jakože fakt. No tak ja idem, matka šmejdí cez rodinné albumy a potom si vždycky vyloví nejaké kekse, tak si idem šlohnúť. No čo, sa musím mať rada. Sa treba odmeniť, že to tu vydržím v takej streštenej rodine, ne? Hehe.

-- Filly 6.9.2006 20:03
Ja neviem jaký názov tomu mám dať.

No čau ludia. Počujte jako neviete niegdo zariadiť normálne počko? Lebo ten moj týpek to moc nevie, hihi. Asi sa mu lúbim, chcel ísť so mnou aj von neska, ale v takom nečase, povedal, že ešte aby sa nám dačo nestalo na ceste, ne. No jako ja ho chápem, férový maník, dáva si pozor aby nás nezabil alebo čo. Aj matka vraví, že by mohol byť v pohode. Som jej ho chcela odfotiť mobilom, ale on sa nenechal, asi je hanblivý, alebo čo. Ani meno nechcel aby som jeho spomínala. No neni zlatý?

Akože keby som nechodila do tej roboty, do parfumérky, ne, som spomínala, ne? Spomínala som, určite. No tak keby som tam nechodila, tak to sa jako dosť nudím, šeci nejak zmizli na dovolenky, nikto ma nevzal zo sebou, tak ja čakám že či týpek ma niekam pozve. Ináč už som tak na tom bola s nudou zle, že aj Lenke som volala, že či niekam nepojdeme, ale ona je furt zalezená v tej prastarej barabizni po starom Haluzovi aj s tou svojou beštiou a vála sa tam v prachu.

Ježíš a to ešte chcela aby som jej išla pomôcť. Jako to očakáva že tam hneď dorazím a budem sa v tom prachu válať tiež? Jako ale matka by ma asi dorazila, lebo ona je zásadne proti tomu, aby sme hladali to dedičstvo či čo. Ta jako šak aspoň sa nemusím trápiť. Lenka vravela, že jako oni musia lúštiť, ale že moc im to jako neto, nejde. Teda jako Noro že sa ani nehlásil zatial. Tak ja neviem, možno chce sa prihlásiť a potom jako zadať šetko vyriešené. Tiež iný pako. No šak to chcem vidieť, to jeho antré.

Tak ja sa nachvílu lúčim, lebo mám od Michaely požičané dévedečko a musím jej ho zajtra vrátiť, tak ho idem pozerať. Nejaký slaďák je to ona je na slaďáky vysadená. Sa divím že nekuká telenovely. Hm, možno kuká, ale sa nepriznáva, hihi.

-- Filly 20.8.2006 19:30
Klud.

No čaute jako. Akože vonku je hnusne, tak trčím doma, šak na kupko ani nikam sa ísť nedá. Jako keď človek spí doobeda, tak to je pekne, to peče to slnko, ne, a teraz keď je normálny čas dňa tak je hnusne. No ja nikam nelezem v takomto počku. Aj vás to tak sere? Jako konečne sa vráti leto, že, neni taká hnusná zima, pekní týpci sa hnedka menej ponáhlajú, ne, a naraz v nedelu jaký humus.

Jáááj vlasne to mi pripomenulo, že, ježííííš jakého kuul týpka ja som stretla v Aupárku. Ježda skoro by som vám to ani nepovedala! Ale teda jaký je to fešný maník! A fáro jak nigdo, hej, normálne aj Mojsejka by mi možno závidela (jako T.S. teda závidí, to je na ňom vidno), taký tereňák, že, sa f tom prd vyznám, ale jako určite ovela lepšie jak tá Konrádova šunka. Vlasne Konrád tu ani neni, volakde išiel aj s tým svojím kabrioletom. Matke tuším vravel, že kam ide, a ona že nech jako ostane, a on že sa vráti či čo, ale tak čo mňa on zaujíma, ne, šak jako mi slúbil fáro týpek, že ma semtam zaveze, keď bude v Blave. Lebo on neni z Blavy, z Moraviec je alebo odkial, zo Zámkov, ja neviem. Aj minule chcel, aby som jako jazdila s tým jeho fárom, aj sa pýtal, že či mám fíreršajn, ale ja mu vravím, ja nemám ani šajn, že, hehe. A on že jak to a že treba mi vodičák, že jako moderná ženská sa bez toho neska nezaobíde, hej. No a ja vravím matke že teda jako treba mi vodičák, matka, a ona že šak načo, ale tak som jej vysvetlila okolnosti a potom hneď aj vybavila autoškolu, tuto blízko pri nás, a aj tam idem hneď najbližší týždeň. No rozmýšla tá moja matka fakt racionálne.


Ale je fakt dobre že už tak nevyšiluje. Matka jako. Sa normálne jako svedomito pustila do papierovačiek a furt sedí v nejakých Zbierkach či čo, a furt kecá s tým jej právnikom, ale aspoň nakúpi nejaké jedlo a navarí. Jako ja neviem či on Konrád neodišiel skôr preto. Lebo jako že nevarila velmi jak bolo po tom "pohrebe". Celá bola mimo. Tak jako dúfam že toto mi už neurobí, šak som sa bála normálne.

-- Filly 20.8.2006 18:30
Néééé, toto už fakt néééé

Počasie je nepríčetné, matka je nepríčetná, Konrád je nepríčetný, lebo nemôže jazdiť s tou svojou kraksňou, no gdo to má jako zniesť? Že ja musím každé blbé ráno v tejto zime liezť do práce, to nikoho netankuje! Neska mi jedna tetka skoro vypichla oko dážnikom! A musím nosiť sako, neopálim sa, zmokol mi účes a vôbec, šeci sú nejakí divní! Lena sa hrabe v tom Haluzovom starom baráku aj s tým jej divým zverom, tou fretkou, Noro furt nadáva že nemá čas či na neho nikto nebere ohľad či čo a matka má konštantný samonajedovací režim. Furt telefonuje s tým svojím známym právnikom, a keď mu netelefonuje, tak ho pozýva na obed. Ja neviem, keby aspoň dobre vyzeral, nepoviem, ale normálne taký dedko to je.

Fakt, jak keby vymreli tí pekní týpci. Jak prší, zaliezli do nory alebo čo. Jediného ako-tak pekného týpka som videla na zastávke. Jako fajn, vysoký, chudý, svetlovlasý, hej, celkom fajn oblečený. Ale akože mal gumáky na nohách! Vážne! nevyzeral, že nemá na chleba, ale ajtak mal blbé gumáky. Fakt, neska sú šeci mimo.

-- Filly 8.8.2006 00:12
Jako fakt odveci

Akože toto ma dosť vzalo, fakt. Strýko umre. V lete. Zrovna sa ochladilo, ne? Matka je na vetvy, ja aby som ju furt chlácholila, že jako klud, je tuhý, nehýbe sa, šak ťa nepríde strašiť, ne? Toho sa bojí, matka, vážne. Že ju príde strašiť. A to ešte musím furt do roboty. Ani k Michaele som nešla, keď som mala to volno, čo bola matka taká rozsypaná.

Som si bola kúpiť čierne šaty na pohreb, a on si Haluz odcestuje na výskumy. Nasere. Ehm, nahnevá. No matka je hotová, že mu platila akýsi hrob či čo. Fakt jako, platiť si hrob dopredu. By ma v živote nenapadlo.

Ty jo ale ja som zvedavá, že čo on jako myslí tým dedičstvom. Lebo nám ten jeho právnik rozdal po tej korune, to bolo fakt trochu odveci, jako, šeci vieme, že mal Haluz prachy, tak to asi budú prachy, to dedičstvo. Najlepšie by bola kreditka. Zlatá, chápete, gdo ju nájde, ten žije. Teda ale už som vravela, že bol vždycky trochu mimo. Bohvie čo ten vyhlásil za dedičstvo. A kreditka sa chudobným deťom ťažko rozdáva, fakt. Hádam to sú neni nejaké staré svetre. Ja by som to ajtak chcela, ale mne sa hentaké kraviny lúštiť nechcú, fakt že ne. Asi nahovorím Konráda, aby sa na to kukol. By mohol vedieť také, tiež kvačí za tým počítačom celé noci. Teda, jako, Preston to lúšti, že, ale on je v Amerike. Ktovie, či by sa podelil. Som ho nevidela naživo ešte.

-- Filly 3.8.2006 22:09
Hnusné teplo
Jako už by sa mohlo ochladiť, sa mi nechce furt loziť von v tomto počasí, šak normálne som z toho už unavená! A aj to vraj robí zle na pleť som čítala.
Som volala s Michaelou, a tá musí strážiť dom fotrovcom, aj keď s nimi nebýva, lebo šli dakde do Španielska na dovolenku, tak ma pozvala, že mám jako dojsť a že si spravíme párty. Si pôjdem lahnúť, šak je jasné, že musím dobre vyzerať do roboty zajtra. Ale potom v stredu mám volno, tak sa teším. A kúpila som si nové tričko, také zavezovacie okolo krku, to je teraz in, ale šak to viete, ne?
-- Filly 30.7.2006 21:29
Furt je štvrtok
Čau ludia a tak. Akurát som došla z roboty. Sa mi darí, by ste sa divili, ale jako také týpky sa tam objavujú... Neska došla taká babenka, normálne skoro v teplákoch oblečená, a chcela si kúpuť parfém, ty jo, bola vyberavá jak nigdo, a pritom vôbec nemala štýl. Na všecko tvrdila, že je to sladké, a to som jej dala otestovať aj Britney, hej, a to je svieže a mladistvé. Asi to bude tým teplom, ludia sú divní. Matka furt hovorí jak ide piecť nejaký koláč, v takom teple. A halušky. Jako to už fakt nechápem. Šak to je tak nezdravé! Jak to niekto môže do seba narvať! Jej idem povedať, že budem jesť šalát, šak potrebujem ešte zhodiť. Ona to pochopí. To som zvedavá, kam sa pokúsi nás tento rok s Konrádom zobrať. Si pripadám občas jak keby som mala tri roky pri nej, minule nás zobrala do galérie, a tam v reštike v galérii brigádovala Tina, a tá keď ma tam videla, tak tá ma musela lutovať asi.
Som stretla Lenku cestou z roboty. Mala také komické šortky. Ale fakt, mala by ísť niekedy do solárka, šak má nohy biele jak Michael Jackson. Si čítala knihu a pritom šla, že do mňa skoro narazila. Jako nechápem, prečo nepočká, kým si tú knihu nedonesie domov, šak jej ju nikto nešlohne.
-- Filly 27.7.2006 16:50
Voňavý deň
No ahoj. V sobotu sme boli s kočkami v Sparxe, ale hrali tam oldies 70ties, tak sme museli ísť do Metra, lebo kto bude tancovať na niečo čo už nehraju ani na Slovenskom Rozhlase. V Metre mali RnB večer, tak tam sme sa dobre bavili. Tam je málo placu, tak tam sa ti kludne stane, že sa o teba obtre nejaký ten čakateľ, že. Jako nápadník. A naraz sa otočím a on sa na mňa chrbtom lepí Konrád! Teda, jako, si nemyslím, že sa mu páčim, ale kto vie? Pri tej hatlanine, ktorou hovorí, si jedna predsa nemože byť istá, že? On tam jako prišiel s bratrancom Norom, ktory sa tam lepil na Michaelu, tak to som ho jako niekam poslala, lebo ja Michaelu poznam, a ona si takeho lacneho typka jak Noro nezaslúži. No to je jedno, hlavne, že znova zapracoval môj jako menežovací talent, že, a som zmenežovala Konráda, aby ma odviezol domov. No nepojdem predsa domov nočákom alebo pešo, keď môžem ísť autom, ne? Ženská musí myslieť. Prča, sa nechal ukecať, aby ma vzal, a to som nemala ani tie drahé šaty, čo po mne chcel. A dneska som mala dobrý deň na brigáde. Som ukecala takú pani, čo vyzerala jak matka od Čenkovej detí, aby si kúpila parfém za 2100 korún. Jéj, to som vlastne ešte nepísala, že mám brigádu v parfumérke od neska. Teda, ma tam doporučila kamoška, čo pozná majiteľku, lebo ona vie, že ja poznám všetky značové parfémy jak nikdo. Akože neni to zlá robota, až na tú električku, čo ňou musím chodiť, normálne trendy oblečenie môžem nosiť, len musím mať visačku. Ale to je dobre, už aj dnes som tam videla pár týpkov, čo by stáli za pokus, a nevyzerali, že na tie smrady nemajú, tak je dobre, že si zapamätajú moje meno:) Teda, mám tam napísané Filly, samo.
-- Filly 24.7.2006 16:45
Rodina
Nazdar. Akcoška zo štvrtka sa vydarila, bola kuul zábavička. A všetci mi tipovali okolo dvadsiatky, chichi. Teda, ja MÁM okolo dvadsiatky.

Matka čítala môj blog, a povedala, že sa vyjadrujem "nekultivovane". Tak sa musím snažiť, lebo čo keď ma prečíta nejaký budúci zamestnávateľ, hihi.

A prečo sa tento zápis volá rodina, to hneď vysvetlím. Akurát som zistila, že Lenka napísala, že sa vydesí, keď vidí moje ružové komplety. No čo by ste jej povedali? Že si má aj ona konečne na seba kúpiť niečo poriadne a nekaziť vzduch tými batikovanými tričkami čo sú absolútne out? Mala by si sa, Lenka, zamyslieť, ako sa prezentuješ. Najdôležitejšie je, ako človek vyzerá, to robí prvý dojem, a Konrád hovoril, že v Amerike robili výskum, a zistili, že pekné baby majú lepší plat. Dúfam, že si to myslí aj starký Haluz, že pekné baby sú na tom lepšie. Už sa mu to asi kráti, teda fakt, aspoň sa tak minule tváril, keď bol u matky na obede. Jako matka keď chce, tak vie dosť dobre navariť.

No idem. Čo tu budem v takom teple, idem sa opalovať na terasu.

T.S., prestaň ma prezváňať, čo nemáš kredit? Napíš mi esemesku.:)

-- Filly 22.7.2006 15:57
Desivé!

No čau, jako sa nelakajte, že sa niečo stalo, hej? Tak ale som dostala šok neska v električke (som musela ísť normálne MHD, lebo Konrád povedal, že ma nebude vyvážať autom, kým si nekúpim tie šaty z výkladu od Alizé. Jako ja neviem, že či si myslí, že idem zdediť majland alebo čo, ale na to jako nemám. No mala by som, ale by som musela íst za dedom, a on je fakt občas divný. Akože Konrád si tiež myslí o tej svojej polohrdzavej káre, že to má bohvieakú úroveň. Nemá pomaly ani klimatizáciu, nieto ešte tuning.)

No a teda som išla v električke, hej, a tam cestovala taká babenka, no, možno 16 mohla už mať. Ty kokso tak to jako bolo dosť hnusné. Bola dosť tlstá, hej, a mala copíky na hlave zapletené. Asi si myslela, že vyzerá strašne RnB alebo čo. A mala smiešne modré džínsy, no teda jako neviem, či to kúpila v Carrefoure alebo kde, ale fakt vyzerali lacno. No a na tom mala taký topík bez rukávov, ale bol jej malý, tak jej spod pazúch trčal tuk, jak sa jej to tam zarezávalo, a ešte jej bolo vidieť pupok, ty jo, ale mala by som povedať bachor, lebo to bolo hrozné niečo. Akože celý deň má čas sedieť a čumieť na telku, tam má vzory na MTV, ale jako sa nepoučí a asi pri tom žere čipsy a dáva si posielať večeru z Mekáča. No ani troška súdnosti nemala. Som mala vybitý mobil, tak som ju neodfotila, ale to je dobre, akurát by vám z nej bolo zle. Hotová kandidátka na pani Shrekovú.

Už nebudem neska písať, lebo idem na jednu supiš akcošku vyrábať si nejaké kontakty ;)

-- Filly 20.7.2006 17:05
Čaute šetci!
Som Filly, teda Filoména, ale gdo ma tak bude volať, toho pokúšem, jasné?! No poviem o sebe že som študentka na vysokej, ne, a mám rada správnych ludí, ale jakože ne takých, čo vyzerajú jak šedé myši, že. To je nuda.

Mám rada ružovú farbu, ale mám aj biele veci, lebo to je ešte furt v móde, ne. Jako dosť sa zaujimam o veci, čo sa dejú vo svete, lebo šak musím vedieť také veci, keď študujem ten menežment. Ináč si myslím, že sa na to hodím, lebo menežer musí byť IN a to ja som. Matka vraví, že spravím veľkú kariéru. Chcela som byť letuška (aby som v prvej triede stretla nejakého toho Novotného, ne), aj som chodila do kurzu, ale matka povedala, že to je o ničom, lebo sa akurát nabehám a skončím jak tá babenka v reklame na Lioton 100 000.

Ináč som sa hlásila do Vyvolených 2, aj som postúpila z prvého výberu, a povedali mi, že mi jako zavolajú, hej, ale tak každému je jasné, že to hovoria, aby človeka poslali do prdele šetrnejšie. Som tam chcela aj napísať škaredý mail potom, ale tak aj keď si myslím, že by som mala jako dosť velkú šancu, tak jako že čo sa tam budem strápňovať. A Noro mi ajtak vynadal, že keby ho Sajfa jako zavolal do nočnej šou, že by som ho tam strápňovala. Akože ja neviem čo si myslí, šak tá hra je o tom, aby ťa ludia videli, a aby si dostal melóny, a ne o strápňovaní. Šak aj keby som nevyhrala, tak určite by ma pozývali všelikam potom, jako do KeFunu a tak, a z toho by som určite mala nejaké love,ne?

Tak jako to je tak stručne o mne, ale keby ste zistili, kedy mám narodky, tak mi nekupujte žiadne šunty zo zlacnenia z Divy z Obchodnej, čo má každá blbá petnásťročná pipka, jasné?

Pé es - T.S., si zlatý, si vedel? :)

-- Filly 18.7.2006 17:47